Moze ja rozpoczne ten jakze wesoly temat Mamy zaliczenie ze zmudzka albo junik ktoregos maja o 10.00 w jakies tam sali. Ja sie pytam ktorego maja, jaka sala (klasa
) na jakiej ulicy i czy to bedzie Junik czy Zmudzka. Wszystkim osobom ktore cos mi odpisza serdeczne bog zaplac
Ojcze. 16stego o 10:00 gdzieś tam jest Żmudzka. Gdzie? Nie wiem. Ukrzyżuj.
Junik. Dzień Dziecka. 1.06.2008r. Zaliczenie na Łoś. Pół oceny Łoś, Pół oceny Junik. Zbaw.
Użytkownik
Zaliczenie ze Żmudzką jest w sali nr 12 na Ogińskiego, taki wysoki budynek, tam gdzie moja grupa ma niemiecki, to jest centrum języków obcych!
TO jest chyba ten wiezowiec, co mieliśmy tam kiedyś wykład z dr Żmudką i z dr Piotrowska.
Z tego co pamiętam, co mówiła, to generalnie wszystko z wykładów i chyba niczego konkretnego nie podawała.
Dokładnie, to co była na wykładzie. Czyli mniej więcej: teorie rozwoju człowieka z takim ogólnym wprowadzeniem o psychologii rozwoju człowieka. Jak pamiętacie o książce Helen Bee, to w jej książce jest z tego kilkadziesiąt stron. Jedno popołudnie czytania i z głowy.
Ale chętnie bym przejrzał notatki kogoś kto był na wszystkich wykładach, bo mi się nie udało. Zeskanowałby ktoś, a może jest już gdzieś na poczcie i niepotrzebnie pytam. hehe