Użytkownik
hym a jezeli ktos juz odrobił te praktyki to co trzeba miec za papierek na dowód tego ? ;p
Gość
Czy ktoś wie jak ma wyglądać dziennik praktyk???
per_aspera_ad_astra - Dział Praktyk na Ogińskiego wydaje papiery dotyczące praktyk, które odbywamy. Chociaz teraz patrzę, że data postu jest już trochę przeterminowana ;P
madzia - zapraszam na http://ukw.edu.pl/pokazStrone.php?idStr … idRek=1427, a jeśli to nie wystarcza, w wyszukiwarce na stronie UKW wpisz :PRAKTYKI: i wyskoczy cała lista. Tam jest napisane jakie trzeba mieć dokumenty i w jakiej formie to zrobić (o ile pamiętąm w formie tabelki to przedstawione jest).
Ostatnio edytowany przez Lidowy (2008-10-09 15:36:29)
Gość
Witam wszystkich
Czy ktoś ma praktyki w Domu Dziecka?
Ja miałam praktyki w Placówce Wielofukncyjnej. Placówka Interwencyjna, Pogotowie Opiekuńcze itp. wchodzą w skład mojego BZPOW. Może mogłabym pomóc?
Gość
Ale Ty już wyrobiłaś praktyki i tylko dostarczyłaś zaświadczenie, tak?
Praktyki już mam zrobione, papiery odbierałam osobiście na Wydziale Praktyk. Babka mi wpisała inną datę zakończenia niz tą, na którą sie z Nia umawiałam. Papiery oddałam mojemu Dyrektorowi, on wszystko wypełniał, robie dziennik praktyk i oddaje mam nadzieje na tym zjezdzie.
Gość
Aha no i właśnie moje pytanie dotyczy dziennkika praktyk, z programu wynika że mamy mieć teczkę z wszystkimi załącznikami, które tam są wymienione, a tak poza tym coś jeszcze ma być? Czy to ma być każdy dzień opisany? Ja mam do zrobienia diagnozę jeszcze- takie przynajmniej jest polecenie.
Madzia, słuchaj, tyle załączników ile dam rady zrobic, to zrobie. Nie wszystkie jestem w stanie.
A jeśli chodzi o sprawe czy to rozpisywac dzień po dniu, czy tydzien po tygodniu. To ja chce sobie to opisac tygodniami, chociaz Łukaszowi powiedzieli, że ma byc dzien po dniu. No i ja jeszcze w dziennik praktyk wrzucam regulaminy dotyczace placówki.
TYLKO POWTARZAM z O2 CTRL+C CTRL+V
Do końca maja musimy stworzyć nową listę praktyk na III rok! dane z
miejscem praktyk przesyłajcie do mnie tak ja w zeszłym roku (Twoje imię i
nazwisko+ nazwa placówki+adres placówki), opiekunem naszych praktyk jest dr
Maria Bulera (ta która podpisuje się w indeksach przy praktykach) w
najbliższym czasie prześle nam na e-mail informacje dotyczące praktyk... wszystkie
wątpliwości powinny być wyjaśnione.
Pozdrawiam serdecznie
Katarzyna